Velkommen til Gammelstad

Gammelstad har det mål, at formidle information om Grenaa i gamle dage. Der arbejdes med et begrænset projekt der baserer sig på Torvet. Som der er afgrænset ved hjørnebygningerne på Lillegade, Storegade, Søndergade, og Østergade. Bygningerne vil fremtræde historisk korrekte, og der vil være datidige indbyggere så korrekte som muligt. Med hvilke man kan interagere og få information.

Enhver vil have mulighed for at gæste byen, og bare vandre rundt og fordybe sig via Web-Demoen. Brugere kan registrere sig, hvorefter det de foretager sig udfyldes i en personlig skudsmåls-bog. I denne bog vil der også indgå forskellige personlige bedrifter og aktiviteter. Indholdet i bøgerne og anden interaktion, er tænkt som udtræk til forskellige lister på hjemmesiden.

Vi modtager meget gerne ideer til indhold, aktiviteter med mere til Gammelstad. Så har du noget på hjerte som du mener kan bidrage til et bedre Gammelstad, så send os en mail. De forslag der modtages vil blive gennemgået, og dem der vurderes til at gå i tråd med projektet vil blive implementeret.

Har du lyst til at bidrage til projektet, i form af indtastning af data, være med i fokusgrupper, scanning af kilder og materialer, modellering af bygninger, personer, beklædning, dyr, værktøj, eller ting -eller andre former for bidrag er du ligeledes velkommen til at tage kontakt.